Monthly Archives: м.г

Со катализатор од Водно до месечината

Што всушност значи, кога целата владина пропагандна машинерија предводена од премиерот, ќе ни соопшти дека Македонија годинава ќе оствари највисока стапка на раст на БДП во Европа? Гледано од аспект на меѓународните финансиски институции, почнувајќи од ММФ преку СБ па … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар