Monthly Archives: м.г

Проклета авлија – наша проклета денешница

„Ако сакаш да знаеш каква е некоја држава и нејзината управа, и каква им е иднината, гледај само да дознаеш колку во таа земја има чесни и невини луѓе по затворите, а колку злосторници и престапници се на слобода. Тоа … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар