Monthly Archives: м.г

Неојаничарите во сарајот на Груевски Паша

Можеби стварно калешата Анѓа пред некој век издржала анама да не бидне, ама таа не била далековида. Таа не знаела да претпостави дека таму на Босфорот ќе дојде нов султан, и денес еден куп нејзини потомци ќе се потепаат како … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Коментар