Monthly Archives: м.г

Манипулација од 400 милиони евра

Дека не е залуден притисокот врз актуелната власт, дури и само преку една колумна и една од ретките дебатни емисии како онаа на Оливера Трајковска, покажува потегот на министерот за финансии, кој следуваше по јавното разобличување на манипулацијата со висината на … Continue reading

Posted in Uncategorized | 1 Коментар