Monthly Archives: м.г

Ја сакам државата, ја презирам власта

Во овие пет години медиумско-интелектуалната копродукција на Груевски, бесрамно ни го наметна следново: државата(Македонија), тоа е Владата, а Владата, тоа е ВМРО-ДПМНЕ Прашање за еден милион долари: Дали и во Македонија е можно искрено да си ја сакаш својата држава, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар