Monthly Archives: м.г

Социјалистичка Република Македонија

Оваа влада секогаш добро подготвена го дочекува септември. Веќе е испорачан пакетот од Дедо Мраз-економската доктрина во форма на бесплатни учебници и на зголемени пензии. Но, како и во годините предтоа, ова не е доволно. Во летните месеци во претходните … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар