Monthly Archives: м.г

УЈП на отстрел

Да се бара подобрување на ефикасноста за наплата на приходите во овој момент е слично како да барате да се вади маст од болва. И бидејќи тоа ќе биде навозможно, нема да ме зачуди ако паралелно со неизбежниотребаланс кој ќе … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар

МВР како УЈП

Валканата работа со која треба да се покрие неспособноста на економските министри во оваа влада, за жал, ќе мора да ја врши една дама – министерката Јанкуловска. Наместо да ги тера своите вработени да ги расветлуваат неразјаснетите грабежи, тие ќе мора … Continue reading

Posted in Uncategorized | Напишете коментар